Újra reklámfilmet forgattak Bordányban

Szeret jókat enni? Ha igen, akkor Önnek való a bordányiak legújabb kisfilmje. Hiszen ötleteket kaphat akár ebédhez is.

Korábban karácsony alkalmából lepték meg vásárlóikat reklámfilmmel, de a Homokhátság Szívének marketinges csapata most sem tétlenkedett, ismét videót készített, melyben a Legjava új termékét, a fűszeres paradicsomszószt használják különböző ételekhez.

Mivel a szósz csak nemrég csatlakozott a termékcsaládhoz, a felvételt is új technikával hívták életre, hogy ezzel is csempésszenek egy kis változatosságot a nézők mindennapjaiba. A VR360-as technológia egyedi élményt nyújt számítógépen, okos telefonon és VR szemüvegen keresztül, hiszen 360°-os képet ad.

Gyuris János, rendező – operatőr-vágó a delmagyar.hu –nak elárulta, hogy egyáltalán nem volt egyszerű feladatuk, hiszen hat részletet kellett eggyé szerkeszteniük, majd síkban elhajlítani. A forgatás viszont gyorsan zajlott, négy óra alatt végeztek a főzéssel és a felvétellel.

Valkár Anna és Bálint Hanga Rea a Bordányi Ifjúsági Információs Pont konyhájában készítettek finom ételeket, melyek elengedhetetlen hozzávalója volt a Legjava fűszeres paradicsomszósza. A termékeket Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Start Szociális Szövetkezet munkatársai készítik hazai, lehetőség szerint helyi alapanyagokból. Minden munkafolyamatot, amit csak lehet, kézzel végeznek.

Az új szószról és az elkészült reklámról a termékcsalád saját közösségi oldalán adtak tájékoztatást. A filmet ide kattintva nézheti meg.

Farkas Cs. Tekla

Forrás: delmagyar.hu

Nyitókép: Legjava facebook oldala

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 


Hasonló cikkek