Újrakezdés – a Mérleg jegyében

Október 23-a nem csupán a nemzeti megemlékezés miatt lehet fontos: a Mérleg jegyében születő újhold felhívja a figyelmünket arra, hogy – év végéhez közeledve –, ilyenkor különösen fontos az egyensúlyteremtésre, a harmóniára, a béke megtalálására fektetni a hangsúlyt.

Ez nem csupán a Mérleg jegyűeket érinti, ám őket még érzékenyebben érintheti bármi ebben az időszakban. A Mérleg jegyűek azonban gyakran döntésképtelenné válhatnak. Pedig fontos rendet tenni kapcsolatainkban. A folytonos lavírozás még akkor sem tesz jót, ha közben diplomatikusan próbálunk lavírozni a különféle érdekek között.

A Mars jelenlétének köszönhetően most olyan hatások is közbeszólnak, amelyek szélsőséges érzelmi helyzeteket teremthetnek. A Mérleg pedig közismerten nem állhatja a konfliktust… Szerencsére a Merkúr is segít a kommunikációban, hiszen november 1-ig a jegyben tartózkodik. November 3-tól pedig Vénusz-Jupiter-Nap együttállás lesz, ami párkapcsolati konfliktusunkat segíthet megoldani.

Ha elég bátrak vagyunk véget vetni egy huzamosabb ideje tartó gyötrődésnek, lehet, hogy megéri, hiszen tiszta lappal kezdhetjük újra a születésünk napját követő személyes új évünket.

 

Tihanyi-Konda Szilvia

Kapcsolódó cikkeink:

Kiegyenlített nyugalom: a Mérleg lakása a harmónia szigetévé válhat

Mindig az egyensúlyt keresni, mindenkinek megfelelni: erre törekszik a Mérleg-gyermek

 

Képek forrásai: 

http://www.astrologybyolivia.com

http://www.lifespiritconnections.com

 

Vélemény, hozzászólás?