Újabb 40 ukrán civilt menekítettek ki az oroszok által megtámadott Azovsztal acélműből

Az ukrán civileket – köztük 14 nőt és 8 gyereket – három autóbusszal szállították a bezimennojei evakuációs segélyközpontba.

Újabb 40 embert evakuáltak az orosz fegyveres erők által körülzárt Azovsztal acélmű területéről – jelentette a TASZSZ hírügynökség vasárnap a helyszínről. A tudósítás szerint a civileket három autóbusszal szállították a bezimennojei evakuációs segélyközpontba.

Az orosz védelmi minisztérium vasárnap közleményt adott ki, amely szerint civilek egy 25, és egy 21 fős csoportja hagyta el a szombati csendrendelet ideje alatt a mariupoli Azovsztal acélgyár melletti lakóépületeket a humanitárius folyosón. Az oroszok tájékoztatása szerint az első csoport délután, a második a sötétség beálltával jött elő.

Forrás: ujszo.com

Fotó: TASR/AP-felvétel

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek