Ünnepeltek a Széktói Nyugiklub tagjai

Kewcskeméten Immáron 10 éve alakult meg szerdán a Széktói Nyugiklub amelyet természetesen ünnepléssel töltöttek a tagok.

Az SOS Gyermekfalu közösségi házában gyűlt össze az 50 fős népes és vidám csapat, hogy  megünnepeljék, hogy immáron 10 éve alakultak meg. A helyszín természetesen nem véletlenszerű választás volt, hiszen minden szerdán itt tudják megtartani gyűléseiket. Szabó Ilona, a klub vezetője beszéde elején örömmel jelentette be, hogy továbbra is ezen a helyszínen tudják megtartani szokásos gyűléseiket, melynek természetesen minden résztvevő örült, hiszen az elmúlt időszakban kétségessé vált, hogy a Közösségi ház továbbra is tudja fogadni őket.

A jubileumi ünnepségen Korányosné Makai Eszter, a Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Város Szövetségének elnöke is részt vett, aki maga is tagja a Nyugiklubnak. Probojáczné Túri Éva a szövetség elnök-helyettese, Leviczky Cirill a térség egyik önkormányzati képviselője illetve Kósa József, az egyesület munkáját támogató önkormányzati képviselő szintén meghívást kapott az eseményre.

Samu Péterné Pannika korábbi elnök halála után Szabó Ilona vette át a klub vezetését és beszédében felidézte az elmúlt tíz év eseményeit. Nem csak a múlt felidézéséről szólt az esemény, hiszen terveik szerint a következő időszak is a felemelkedésről szól, hiszen számos rendezvényt szerveznek és külön szekciókat alkottak a programok kapcsán.

A jótékonykodás sem áll távol a nyugdíjas klub tagjaitól, hiszen a Te Szedd! akció mellett a polgárőrség munkáját is segítik és természetesen a beteg klubtársak és a rászoruló családok segítésében is segítséget nyújtanak. A jubileumi ünnepségen megemlékeztem a 10 év alatt elvesztett társaikról, többek között korábbi vezetőjükről Samu Péternéről melyhez Szabó Ilona hozzátette, nagy kihívás folytatnia elődje munkáját, viszont érzi, egy igazi nagy családot tudhatnak magukénak, akik igazán összetartanak és közös bennük a szeretet.

További jó egészséget kívánunk a klub tagjainak!

Forrás: Baon,hu

Prokop S. Krisztina

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 


Hasonló cikkek