Uszoda épül Izsákon

Uszoda, futó- és teniszpálya is épül majd Izsákon, melyet még Mondok József polgármester kezdett el tervezni, aki tavaly decemberben elhunyt és egy hete, hogy örök nyugalomra helyeztek.

A város szélén, a Kolon-tó partján egy új szabadidőközpontot terveznek pályázati támogatás segítségével építeni. Ennek a megvalósítási tanulmányára és a látványtervre pénzt kapott a város. Itt egy uszoda, illetve görkorcsolya-, kerékpár-, futó- és teniszpálya épül majd meg.

Izsákon jelenleg is folynak beruházások, melyek szintén még a néhai polgármester idejében kezdődtek el, ezek nemsokára befejeződnek. Ilyen a piaccsarnok építése, melynek az összege 330 millió forint. Ezt március elején adják át, néhány heti tesztelés után veheti teljes mértékben igénybe a nagyközönség. Továbbá a bölcsőde műszaki átadását július közepére tervezik, a gyerekek szep­tembertől használhatják az új épületet. A LEADER-pályázat eredményeként egy új játszótér is elkészül még az idén. A régit leszerelik, de a még használható játékokat felújítják és valószínűleg Kisizsákra viszik, hogy ott helyezzék el.

Forrás: baon.hu

Juhász Márta

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök


Hasonló cikkek