Utazási kiállítást tartottak Miskolcon

Pénteken és szombaton tekinthették meg az utazni vágyók a „Menjünk világgá…” kiállítás ajánlatait. A huszonharmadik alkalommal megrendezésre kerülő program helyszínéül az ITC székház szolgált.

 

Boldogkő várának ajánlója a "Menjünk világgá..." Utazási Kiállításon PTV Fotó: Vona Ildikó
Boldogkő várának ajánlója a “Menjünk világgá…” Utazási Kiállításon (PTV Fotó: Vona Ildikó)

 

A kétnapos ingyenes rendezvényen száz kiállító volt jelen és kínált külföldi, belföldi, apartmanos, szállodás, repülős vagy buszos nyaralásokat. Azok a vendégek, akik most foglalták le útjukat, jelentős kedvezményben részesülhetnek. A látogatók között, akik kitöltötték az erre szolgáló jelentkezési lapot, szombaton délután értékes nyereményeket sorsoltak ki a szervezők.

Két díszvendége volt a mostani eseménynek: a szlovákiai Igló és a magyarországi Borsodnádasd. Iglót korábban megválasztották a második legszebb szlovák városnak, Borsodnádasd pedig a molnár kalácsáról nevezetes. A borsodi település polgármestere, Kormos Krisztián elmondta: minden évben az első júliusi hétvégén molnár kalács fesztivált rendeznek, az idei már a kilencedik lesz.

Az utazási ajánlatok mellett kulturális programokat is ajánlottak a rendezvény szervezői. Felléptek mazsorettek, szlovák néptáncosok és zenészek, a Miskolci Musical Műhely fiatal énekesei, valamint A Dal 2016 győztese és az Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője, Fehérvári Gábor Alfréd.

Freddie szombat délután adott teltházas koncertet az ITC színpadán, majd hosszasan dedikált. Rajongói türelmesen várakoztak a folyosón, hogy válthassanak pár mondatot kedvencükkel, és készíthessenek néhány közös fotót is.

 

Freddie koncertje a miskolci utazási kiállításon PTV Fotó: Vona Ildikó
Freddie koncertje a miskolci utazási kiállításon (PTV Fotó: Vona Ildikó)

Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek