Vadkelet- Fegyveres banditát fogtak a szlovákiai Tornalján

Tornalján voltak bevetésen a rendőrök, ahol egy 44 éves férfit vettek őrizetbe, aki két fegyveres rablást hajtott végre – Tornalján egy játéktermet, Feleden pedig egy benzinkutat rabolt ki.

Az álarcos rabló fegyvert fogott a létesítmény női alkalmazottjára és pénzt követelt tőle. Ezt követően felmarkolta a pultról a bankjegyeket és elinalt a helyszínről. Azóta intenzív nyomozást folytatott utána a rendőrség a Besztercebányai kerületben – áll a rendőrség Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

“Rövid időn belül sikerült azonosítanunk az elkövetőt és megakadályoznunk további bűncselekmények elkövetését. A nyomozás során kiderült, hogy a vádlott lelkén szárad a feledi (Jesenské – Rimaszombati járás) üzemanyagtöltő-állomás ellen elkövetett rablótámadás is, ahol szintén fegyvert szegezett az ott dolgozó női alkalmazottra és pénzt követelt tőle.” – írták a rendőrök.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek