Vágsellyén kisgyermek zuhant ki az ablakból

Húszhónapos gyermek zuhant ki egy vágsellyei lakóház 3. emeletének ablakából.

A szerencsétlenség vasárnap dél tájékában történt. A gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba, életben van. Az eset körülményeit vizsgálják.

A JOJ Tv információi szerint a kislány a szobában játszott, míg édesanyja a konyhában készítette az ebédet. A lakásban rajtuk kívül csak Jázminka 9 éves testvére tartózkodott. A kislány felmászott a kanapéra, amelynek széle az ablakpárkányig ért, a nyitott ablaknál nekitámaszkodott a szúnyoghálónak, azzal együtt zuhant ki a betonjárdára. Édesanyja csak a tompa puffanást hallotta, majd azonnal rohant a súlyosan sérült gyermekhez. A szomszédok szerint az egész eset pár másodperc alatt játszódott le és a kislány élettelennek tűnő teste szörnyű látvány volt.

A kislányt a helyszínen ellátták a mentősök, majd mentőhelipokterrel szállították a pozsonyi kórházba, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják. Az orvosi jelentés szerint fejsérülést és combnyaktörést szenvedett.

Forrás: ma7.sk

Fotó: TASR, JOJ


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek