Vajon Truban üzletelt-e kemény drogokkal?

A Smer-SD párt azt várja, hogy a rendőrség és az ügyészség kivizsgálják, vajon Michal Truban, a parlamenten kívüli Progresszív Szlovákia (Progresívne Slovensko) párt elnöke nem üzletelt-e kemény drogokkal. 

A Smer-SD a gyanút „az internetes kommunikációra” alapozza, melynek eredetiségét a párt szerint Truban is elismerte. „Truban úr védekezése, hogy az öt gramm fehér eladása csak vicc volt, hiteltelen, főleg azok után, hogy beismerte: kemény drogokat is fogyasztott.” – olvasható a párt állásfoglalásában.

„Soha életemben nem árultam drogot és semmi hasonlót nem tettem, nem is termesztettem kábítószert.” – jelentette ki a héten a Progresszív Szlovákia elnöke. Ugyanakkor elismerte, hogy többször is fogyasztott marihuánát, és hogy 12 évvel ezelőtt az LSD-t is kipróbálta.

Truban egy interneten korábban közzétett videofelvételen diákoknak beszélt a kábítószeres tapasztalatairól. Az ominózus felvétellel kapcsolatban kijelentette: olyan politikusként viselkedett, amilyenné soha nem akar válni.

Forrás: ujszo.com

Fotó: tasr


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek