Valentin-napi klipp a The Wallkids zenekartól

Leforgatta legújabb klipjét a The Wallkids zenekar a Világ most a legszebb című dalukra. A kisfilmet ismét Szabó Norman készítette akivel a csapat régi barátságot ápol, ám a munkakapcsolatuk csak 2020-ban kezdődött el. Sorrendben ez a harmadik közös klip amin együtt dolgoztak.

A Világ most a legszebb dal érdekessége, hogy nem az eddig megszokott punk stílusát képviseli zenekarnak,hanem egy akusztikusra hangszerelt szerzemény. A fiúk, ahogyan a Hiába futsz! című 2021 klipjük esetében, most is egy helyszínen forgattak egy minisztoris mozit.

A The Wallkids új klipje egy kicsit komolyabb mint az előző, de természetesen ezúttal is megmaradtak a  szórakoztató jelenetek, mivel ez náluk már koncepció. A csapat készíti az új lemezét, több dallal is elkészültek, idén már komolyabb média jelenlétre is lehet tőlük számítani. Szeretnének minél több platformon megjelenni, és legalább még egy klipet forgatni az évben.

A lemez dalai, az eddigi vidám pop-punk stílust fogja tovább vinni, ám  A világ most a legszebb akusztikus hangzása miatt kilóg a sorból, ( ez a lemez kakukktojása). Ezzel a dallal szeretnének kedveskedni, minden női rajongójuknak!

 

Juhász Márta

Ha tetszenek a tartalmak, kérjük támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek