Valentin-napi szerenád Kecskeméten

Véget ért a házasságok hete.

Szerenádok zárták a házasság hete rendezvénysorozatot vasárnap Kecskeméten. Megrendelésre több helyszínen adott romantikus meglepetéskoncertet a Kecskemét Brass. A Hírös Agóra által szervezett zenés programmal több párnak tették felejthetetlenné az idei Valentin-napot.

A Hírös Agóra szervezésében a Kecskemét Brass vasárnap Valentin-napi szerenádot adott azoknak a pároknak, akik megrendelték a nem mindennapi meglepetést. Az ötletgazdák úgy gondolják, hogy ami évszázokkal ezelőtt is bevált, az ma is tökéletes meglepetés, örök emlék Valentin- napra.

Henrik a Facebookon látta meg a lehetőséget, és jelentkezett, hogy szerelmét Valentin-napi szerenáddal lepje meg. A férfi egy vita engeszteléseképpen és szerelmének bizonyítására szervezte kedvesének a szerenádot. Henrik párja, Ilona egyáltalán nem számított a zenés meglepetésre. A pár elmondta, hogy az eddigi legszebb Valentin-napjukat okozta a Kecskemét Brass.

De nemcsak Ilonának okozott boldogságot a Kecskemét Brass játéka, hanem a szomszédoknak és az éppen arra járó járókelőknek is. A formáció előadásában az ismert szerelmes dalok mellett például az Oroszlánkirály zenéje is felcsendült.

Révhegyi Andrea

Forrás: hiros.hu

 

 


Hasonló cikkek