Varga-Damm Andrea felfedezte a kormány mestertervét

A Telex vette észre, hogy „igencsak felindult” videót tett közzé a volt jobbikos országgyűlési képviselő. Varga-Damm Andrea ugyanis „ördögi tervet” emlegetve arról beszélt, szerinte a kormány, méghozzá az ellenzék közreműködésével arra játszik, hogy az emberek magukat védettnek hitt állapotban összefertőzzék egymást, és így a végén elhalasztható legyen a jövő évi választás.

Cikkükben azt írják: a képviselő – aki tavaly lépett ki a Jobbik frakciójából, miután szakított a párttal – arról beszélt a videóban, hogy nem hallgathat arról, miféle ördögi terv áldozata a magyar társadalom, hiszen a már oltási igazolással rendelkezők, azaz a legalább egy vakcinaadagot megkapók kiengedése és a nyitási intézkedések célja végső soron az, hogy:

„a negyedik hullám komoly hullám legyen. Az a cél, hogy a legyengített immunrendszerű emberek, akiket összeereszt, és annak az illúziójával engedi el őket, hogy ők már védettek, majd egymást fogják szépen megfertőzni.”

A parlamenti képviselő tiltakozott a szerinte a vállalkozások szabadságát és más alapjogokat sértő eljárás ellen, amely megkülönbözteti az oltottakat az oltatlanoktól. Feltette a kérdést: „Ha az Auchanba be lehet menni egymás hegyén-hátán vásárolni, akkor miért is nem lehet a szabad levegőn állatkertbe menni?”

A megfejtése az, hogy az oltatlanok megszégyenítésével igyekszik a kormány rávenni az oltakozásra.

Mint a portál megjegyzi, a kissé nehezen követhető gondolatmenetű videóban Varga-Damm tiltakozott az ellen, hogy az oltatlanok nem tudnak élni az újranyitó szolgáltatásokkal, de „minden rosszban van valami jó”, hiszen szerinte „az oltottak a legvédtelenebbek”, és őszre számtalan oltott ember lesz beteg. Így aztán, mint előadta, jönni fog a negyedik hullám:

„És mit lehet ezzel elérni? Hogy a ’22-es választást el lehet halasztani. Merthogy a végcél ez.”

Varga-Damm meggyőződése, hogy a kormány az őszi, negyedik hullámban majd a szakemberekre mutogat, noha nem kérték ki az állami intézkedések ügyében a szakemberek véleményét, és mindössze arról van szó, hogy a kormánynak adóbevételekre van szüksége, hiszen a költségvetés rossz állapotban van, sőt Orbánéknak szükségük van a negyedik hullámban „megfelelő számú” betegre is ahhoz, hogy „azt lehessen mondani, mi most már megint megmentjük a társadalmat”.

A képviselő hosszan beszélt arról, hogy szerinte a 2022-es választások elhalasztása a végcél, és „kifejezetten felháborít” – mondta –, hogy ebben a kérdésben az ellenzéki pártok nem hallatják jobban a hangjukat. A politikus végül azt mondta, felháborítja a diszkrimináció, amellyel megkülönböztetik az oltottakat az oltatlanoktól, ahogy az is, hogy az embereket félretájékoztatják, hiszen:

„tökéletesen elegendő lenne a hármas szabály: maszk, távolságtartás, kézmosás”.

Végezetül kijelentette: szerinte „az egész nemzet egy ördögi csapdában van”.

Hazai Tükör | PannonHírnök 

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek