Várja a kicsiket a Makói Óvoda

Az idei nevelési évet 110 kiscsoportos kezdi meg. Nekik még szokatlan, de remélhetőleg igazi kaland lesz ez az időszak

Az óvodapedagógusok az első szülői értekezleteket, esetleges családlátogatásokat már meg is tartották azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke szeptembertől kezdi az óvodát a négy tagintézmény valamelyik kiscsoportjában.

Szerencsére az óvodapedagógusok kiváló szakemberek, így pontosan tudják, hogy nagyon nehezek az első lépések, mind a szülőknek, mind a gyerekeknek. Ezt szeretnék könnyebbé tenni azzal, hogy kapcsolatban vannak a szülőkkel, már a kezdetek kezdetén, és igyekeznek őket mindenben támogatni.

A szakmai értekezleteket hétfőn tartották, szerdától pedig már várják a gyerekeket, akik számára már a szeptember is tartogat meglepetéseket. Ugyanis a hónap végére zenés műsort terveznek az óvó nénik. Később pedig, ha a járványhelyzet megengedi, családi napot is szeretnének szervezni. Remélik, hogy jelenléti nevelésben, teljes létszámmal végigvihetik a 2021 -2022-es évet.

Farkas Éva Erzsébet a radio7.hu-nak az óvodai nyitásról azt nyilatkozta, hogy a nyár folyamán valamennyi önkormányzati fenntartásban lévő óvodában elvégezték az ilyenkor szükséges karbantartásokat, fejlesztéseket. Valamint megjegyezte, örömteli hír, hogy növekszik a gyermeklétszám és egyre több az óvodás a városban.

Farkas Cs. Tekla

Nyitókép: illusztráció!


Hasonló cikkek