Vastag Csaba idén is ezt tervezi

Az X-Faktor első szériájának nyertese, amikor csak teheti, megemlíti, hogy mennyire családcentrikus. Vastag Csaba és öccse, Tamás már nem élnek Veszprémben, de anyák napja alkalmával mindig hazamennek.

 

A The Sunday Times című konzervatív brit lap minden év tavaszán nyilvánosságra hoz egy listát Nagy-Brittania leggazdagabb embereiről és azok vagyonáról. Az idei összeállítás alapján a brit divatvilágban a Selfridges, a Primark és a Fortnum & Mason tulajdonosai George és Galen Weston és az Arcadia birodalom feje, Sir Philip Green rengeteg pénzt, átlagosan 750 millió fontot kaszáltak fejenként az elmúlt évben.

Green nemrég egy amerikai magántőke-befektetési vállalkozásnak adott el 25 százalékos részesedést a Topshop és Topman márkákból, idén pedig jelentős bővítési tervei vannak a kínai piaccal, az év második felében több üzletet is nyitnak Hong Kongban – írja a vogue.com.

Meglepődtünk, de a rangos listára felkerültek fiatal márkák és üzletasszonyok is, mint például az Emma Hill által vezetett  Mulberry, akinek 700 millió font a becsült a vagyona. De a ruháival egyre nagyobb sikereket magáénak tudó focistafeleség, Victoria Beckham sem panaszkodhat, akinek David Beckhamével együtt közel 200 millió fontra rúg a keresete.

Vélemény, hozzászólás?