Vastaps és teltház a miskolci musicalgálán

A Musical és Miskolc Gálaest alkotói gárdája PTV fotó: Vona Ildikó
A Musical és Miskolc Gálaest alkotói gárdája
PTV fotó: Vona Ildikó

Harmadik alkalommal rendezték meg a Musical és Miskolc Gálát a Művészetek Házában, melyre már jóval az esemény előtt elfogytak a jegyek. A hírességeket és ifjú tehetségeket felvonultató közös koncert ötlete Kamarás Mátétól származik, aki örömmel vállalta a fővédnökséget is.

                                         

A kezdeményezés legfontosabb célja, hogy ígéretes borsodi fiatalok számára bemutatkozási lehetőséget biztosítson. A gálaesten fellépett több ismert magyar művész: Jancsó Dóra, Varga Andrea, Tunyogi Bernadett, Veréb Tamás, Csiszár István, Cselepák Balázs, sőt most először külföldi vendége is volt a műsornak: Natsuki Yamaguchi, a népszerű japán énekesnő A nyomorultakból énekelt a közönségnek.

Tunyogi Bernadett - Cselepák Balázs PTV Fotó: Vona Ildikó
Tunyogi Bernadett – Cselepák Balázs
PTV Fotó: Vona Ildikó

A már befutott előadók mellett színpadra lépnek olyan fiatal miskolci és borsodi énekesek, akik korábban tehetségkutatókon bizonyítottak: Balogh Zoé, Czelláth Panna, Jurák Lili, Keresztfalvi Bence, Muri Attila, Varró Gábor. A gálaest sikeréhez a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada, valamint a győri teátrum táncosai is hozzájárultak egy látványos, mozgásművészeti produkcióval.


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek