Világi Oszkár a DAC után megszerezte a győri ETO-t is

Világi Oszkár lett a győri ETO tulajdonosa. A DAC-ot is birtokló felvidéki magyar nagyvállalkozó a bejelentés kapcsán elmondta, hogy közösséget jött építeni Győrbe, amihez azonban a helyiek együttműködésére is szüksége lesz.

Világi továbbá hangsúlyozta, hogy a DAC-hoz hasonló Győrben is közösségépítést szeretne megvalósítani, visszavezetni a klubot az első osztályba, a tehetséges magyar fiatalokat pedig szeretné az akadémiából beépíteni az első csapatba. „Én az elvégzett munkában hiszek” – fogalmazott Világi Oszkár, aki elmondta, hogy a stadion körüli tulajdonviszonyok rendezése után a futballstadion felújítása várható.

„Ami itt jelenleg hiányzik az az a légkör, ami a DAC-nál megvan” – mondta. Az új tulajdonos elképzelése az, hogy a jövő évadot, a következő szezont már egy teljesen új infrastruktúrával kezdhesse el a Győr.

Világi arról is nyilatkozott, hogy a DAC és az ETO együttműködésével szeretné kiaknázni a két klubban rejlő tudás szinergiáját, mely az egész régió futballját előreviheti. Európai szintű fiatalok kinevelését is célul tűzte ki az új tulajdonos.

A klubvezetéssel kapcsolatban elhangzott, hogy egyelőre az ETO-t jelenleg is irányító vezetők kapnak bizalmat.

Forrás: KÖRKÉP.SK

Nyitókép: sportolunk.sk

Ha tetszettek a tudósítások a hírcikkek, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek