Virágokat osztottak a széchenyivárosi képviselők

Május 1-jén vette kezdetét a „Virágos Széchenyivárosért” program. A versenyt a Szövetség a Hírös Városért Egyesület három széchenyivárosi képviselője hívta életre a tavalyi évhez hasonlóan. A megmérettetéshez segítségképpen a mai napon virágokat is osztottak a képviselők.

Több helyszínen osztottak virágot hétfőn délután a Szövetség a Hírös Városért Egyesület tagjai. A három széchenyivárosi önkormányzati képviselő – Szőkéné Kopping Rita frakcióvezető, Dobos József és Józsa Bálint – áprilisban hirdette ki, május 1-je és 31-e között egy versenyt rendeznek a Széchenyivárosban és az Árpádvárosban a „Legszebb kiskert” címmel. Ehhez a kezdeményezéshez nyújtott segítséget a három képviselő a virágosztással, amelyet a Széchenyivárosi Kispiacon kezdtek el.

A megmérettetésre bárki benevezhet, személyek vagy közösségek, akik a lépcsőházuk környékén kis virágos kertet alakítottak ki. Nem feltétlenül számít a kert nagysága, hiszen van, ahol eleve nincs lehetőség csak kicsi kialakítására – írja a Hiros.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | Pannon Hírnök


Hasonló cikkek