Visszaküldték a malac csontjait a slovanistáknak a DAC-drukkerek

A DAC futballklub YBS szurkolói csoportja a Facebook-oldalán számolt be a pozsonyi slovanisták által Dunaszerdahelyre hozott malac sorsáról.

“Köszönjük, Ultras Szlovan Pozsony! Megtaláltuk, megsütöttük, elfogyasztottuk, a csontokat vissza küldtük, hagytunk rajta kevés szopogatni valót, az nektek úgy is nagyon megy!” – olvasható az YBS oldalán.

A DAC tavaly akarta kabalaállatként bemutatni Mangalacit, a mangalicát, de a szurkolók felháborodása után a klubvezetés letett erről a tervéről. A múlt heti DAC-Slovan rangadó előtt azonban a vendégdrukkerek Mangalacira utalva egy vadmalacot vittek Dunaszerdahelyre, az állatot végül a városi rendőrök fogták be.

Azt nem tudhatjuk biztosan, hogy az YBS által közzétett képeken látható sült malac tényleg azonos-e a városban elkapott vaddisznóval, de a DAC-drukkerek így is frappáns választ adtak a Slovan-szurkolók provokációjára.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek