Visszaszámlálás indul: startol a Northern Talent Cup

Avatar

Megkezdtük a visszaszámlálást!

Hamarosan indul a Dorna Road To MotoGP program keretein belül megszervezett Northern Talent Cup tehetséggondozó versenysorozata.

Az itt induló pilótáknak az ezen a versenyen való részvétel egy igazi ugródeszka ahhoz, hogy igazi versenypilótákká váljanak, és később a MotoGP Moto3 as kategóriájában folytassák a versenyzést.

Április 16-18 i hétvégén minden versenyző a Németországi Oshersleben pályáján teszteli a KTM 250 es standard motorjait, hogy minél jobban fel tudjon készülni a május 14-én Le Mans -ban kezdődő versenysorozatra.

Itt egyébként a futam egyidőben lesz a Le Mans-i MototGP futammal.

A Fairium Next Generation Riders Team pilótái iszonyat dögös designnal rendelkező motorrokkal állnak majd rajthoz. A motor designt Kiss Péter, a BÉGÉ Design Kft ügyvezetője és tulajdonosa tervezte és készítette el.

Rossi Moor és Farkas Kevin új versenyruhája is nagyon feltűnőre sikerült.

A teszt alatt a pilóták, profi pályán tesztelhetik a motorokat, és ráhangolódhatnak az 1 hónap múlva induló versenyekre.

A 26 pilótából 4 magyar versenyzőnek is drukkolhatunk:

Farkas Kevin és Rossi Moor a Fairium Next Generation Riders Team tagjaként, míg Varga Tibor A Forty Racing pilótája és Vincze Martin  Chobák Motorspot egyesület pilótája képviseli hazánkat a versenyeken.

A boxokban nagyon jó a hangulat, a pilóták együtt bandáznak a boxok előtt, már csak a tavaszt várjuk, de nagyon.

 

SportPannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hasonló cikkek