A vita a Te asztalod? A Grundon a helyed!

Az észak-komáromi Grund vita versenyt hirdet 14-18 évesek részére. Az angol iskolai vitaversenyeknek nagy hagyománya van világszerte. Azonban mi inkább csak olvashattunk róla, vagy filmekből láthattuk ezeknek a működését. Most viszont Te magad is kipróbálhatod!

Az Oxford Schools vitaversenyére például rendszerint több mint 300 iskolából érkeznek 14-18 évesek. A regionális döntőket az Egyesült Királyságban és Írországban tartják, ezek mellett 4 különböző kontinensen szerveznek selejtezőket. A döntőbe csak a 130 legjobban teljesítő kétfős csapatot hívják meg.

A Grund által szervezett vitaversenyre Észak-Komáromban kerül sor, amelyre egyéni jelentkezéseket várnak. Kiknek szól? Azoknak, akik szeretnék:

  • megtanulni, hogyan érdemes egy témáról vitázni.
  • kommunikációs képességeiket fejleszteni.
  • témák felszíne alá is belátni.

Helyszín: Komárom, Grund
Időpont: 2022. május 9. (regisztráció: 8:30-tól, kezdés 9 órakor)
Jelentkezési határidő: április 30.
Jelentkezési űrlap ITT!

A vitaverseny pontos menetét a jelentkezők a regisztráció után kapják
meg. A vita magyar nyelvű, előzetes felkészülést nem igényel. Több
motiváló nyeremény várja a jelentkezőket:

  • mentoring,
  • továbbtanulási tréning,
  • nyelvvizsgafelkészítő,
  • csapatépítő,
  • művészetterápia.

A szervezők célja lehetőséget adni a diákoknak, hogy betekinthessenek a versenyek működésébe és igény esetén a nemzetközi színtérre is kiléphessenek.

További információkért a szervezőket e-mailben kereshetik (info@thegrund.com), vagy a weblapon (www.thegrund.com) megadott további elérhetőségeken tájékozódhatnak.

Forrás: sziakomarom.sk

Fotó: GRUND

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek