Vonat ütközött személygépkocsival az észak-balatoni vonalon

Vonat ütközött személygépkocsival egy vasúti átjáróban Csajág és Balatonkenese között szombat délután, a baleset miatt a vonatközlekedés szünetel – közölte a Mávinform az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint a Tapolcáról a Déli pályaudvarra 15.38-kor elindult Kék Hullám InterCity vonat Csajág és Balatonkenese között egy vasúti átjárónál személygépkocsival ütközött, a fénysorompó piros jelzést mutatott. A vonaton senki nem sérült meg.

    A helyszínelés ideje alatt – ami akár több óra is lehet – a vonatközlekedés szünetel. Az utasok elszállítására a pótlóbuszokat megrendelték – közölték, hozzátéve: az észak-balatoni vonalon jelentősen megnő a menetidő.

    Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közölte, hogy a balesethez a balatonfűzfői hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre mentők is érkeztek. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a személygépkocsiban ülők közül hárman könnyebben megsérültek.

forrás: MTI

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek