Zsebkönyvek bűvöletében – POKET zsebkönyvek

A POKET zsebkönyveket a fiataloknak találták ki, hogy ne nyomkodják annyit a telefonjukat. Nagyon jó kezdeményezés, és a célját beteljesíteni látszik.

A POKET zsebkönyvekkel kapcsolatosan mindenkinek elsőre Vecsei H. Miklós juthat eszébe. Az italautomatákból átalakított POKET automaták népszerűbbek, mint azt az elején bárki is hitte volna, a fiatalok, ahogy az a terv is volt, rákaptak az olvasásra és az offline közösségépítésre.

Egyszer láttam egy videóban, hogy Hasit majdnem le akarták beszélni erről (gondolatban történt csak meg, nem beszéltek végül róla), mert nem láttak benne rációt. Jó, hogy nem került erre sor, mert nagyon sok POKET rajongó létezik, köztük én is.

Ezek a kis noteszekre hajazó könyvecskék igazi kincsek, klasszikusnak számító kötetek mellett vannak kortársak is, valamint a kisebbeket is elkezdték megszólítani. A POKETfriss pedig szárnyukat bontogató alkotóknak kínál bemutatkozási lehetőséget, hamarosan megjelenik az első.

#poketközösség is alakult, az automatákat önkéntesek takarítják, amik egyébként nagy forgalmúak. Vidéken is elkezdtek terjeszkedni, online is elérhető a rendelési lehetőség. Minden kötet egységesen 990 forint.

Weboldaluk ITT, egy bemutató videó pedig alább:


Hasonló cikkek