Zsetonos POKET automata általános iskolásoknak

A POKET zsebkönyvek a Facebook oldalán osztott meg egy videós linket, mely egy nagyszerű ötletet mutat be velük kapcsolatban, ráadásul mindezt az V. kerületi Önkormányzat felkérésére.

Sziasztok! A kötelezők…

Az V. kerületi Önkormányzat felkérésére létrehoztunk egy új, zsetonos automatát az Erzsébet tér 4. szám alatt.

A kerületben minden általános iskolás diák kap az évkezdés alkalmából egy kis arany zsetont és választhat vele egy olyan könyvet, ami őt érdekli, amit szívesen olvasna. Nagyon örültünk az ötletnek, pláne, hogy sikerült megvalósítani.

Amint kiépítettük automatahálózatunkat azokban a városokban, ahol még “várunk egymásra”, minél több energiát fektetünk majd országszerte az ehhez hasonló iskolás projektekbe, hisz a kisiskolásokkal való találkozás rengeteg új gondolatot adott és újabb tennivalókkal szembesített minket.

“El kell felejtenünk a kötelező szót. Kézen kéne fogni a gyerekeket, elvinni könyvesboltba, könyvtárba, hogy kiválaszthassa, ami őt érdekli, amit szívesen olvasna. Így talán eljut majd az általunk vélt “kötelezőkig” és ha nem, talán az sem baj. A lényeg, hogy a könyv a barátja legyen, akivel várja a találkozást.” – Vecsei H. Miklós


Hasonló cikkek