Zúzós metál a Hooligans új dala

Meglepően keményre vették a figurát a július 16-án bemutatott Evolúció című számukban, és a hozzá készült klipben. Az új szerzemény a csapat ősszel megjelenő Zártosztály című albumán szerepel majd.

A jövőre 25 éves Hooligans eredetileg kemény rockot játszó zenekarként indult 1996-ban, majd a 2000-es évek elején a fiúk finomítottak a stíluson, fülbemászó dalokat kezdtek játszani, amik révén befutottak, és népszerűségük folyamatosan nőtt. A slágerlistákon egyre poposabb számokkal szerepeltek, a most debütáló Evolúcióval azonban úgy tűnik: visszatértek a kezdetekhez. Az új nótát meghallgatva szinte hihetetlen, hogy ugyanaz a banda játssza, mint aki a Királylány, vagy a Paradicsom című slágert.

Örömmel fogadták a rajongók a csütörtökön megjelent videóklipet, bár többen megjegyezték: nagyon érezhető rajta a Rammstein német együttes hatása. A tervek szerint az Evolúció című dalt élőben augusztus 16-án a budapesti Barba Negra Trackben hallhatja majd a közönség, ahol Kiss Endi és Ördög Tibor Csipa 50. születésnapját ünnepelve – egy vendégekkel kiegészülő – koncertet ad a zenekar.

(Kiemelt kép: archív fotó – Vona Ildikó/ PannonHirnök)

Az új dal klipje itt tekinthető meg:


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek