Idén is lesz Magyar Tavak Fesztiválja

Facebook oldalán adta hírül a fesztivál, hogy 2023 nyarán ismét nagyszabású programsorozattal várja a közönséget.

Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató és Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekesnő, a fesztivál nagykövete már javában dolgozik azon, hogy a Magyar Tavak Fesztiválja idén nyáron is kitárja kapuit mindhárom helyszínén: a Velencei-tónál, a Tisza-tónál és a Balatonnál.

 

Tóparti koncert (Archív fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

 

Kuriózumokkal teli, színes programkavalkád várja a közönséget 2023-ban. Sok-sok koncert, Operagála, csónakos és kerékpáros túra, OPERUN futás, családi nap, főzőverseny kínál majd kellemes kikapcsolódást. A már népszerűvé vált programjaik mellett számtalan meglepetéssel is készülnek a szervezők.

 

Születésnapot ünnepelnek 

 

Idén 10 éves a Tisza-tavi Fesztivál, amit háromnapos, nagyszabású rendezvénnyel július végén ünnepelnek. Minden olyan program meg lesz tartva, amelyet a 10 év során a közönség a szívébe zárt, és a finom ételek sem maradhatnak el: az idei Családi Tópikniken neves költőnk, Petőfi Sándor kedvenc ételét fogják elkészíteni. Először történik viszont, hogy a szervezők megpróbálják a lehetetlent: visszaforgatják az idő kerekét. Felidézik az eltelt 10 év eseményeit az összes, eddig fellépő művész segítségével, és egy izgalmas, zenés időutazásra várják a fesztivál közönségét.

 

Nyitókép: Mr. Piano és vízen járó zongorája a 2020-as Tisza-tavi Fesztivál nyitónapján (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek