Pünkösdkor nyit a közkedvelt siófoki Plázs

Megújult nagyszínpaddal és tizenhét hétvégén harmincöt koncerttel várja a közönséget idén a siófoki Plázs, amelynek szezonnyitójára május 17. és 20. között kerül sor.

A pünkösdi nyitóhétvégét a város önkormányzata és a Plázs közösen szervezi, a családi és szabadidős programkavalkád a Nagystrandon, a zenei események a Plázs technikailag és külsőleg is modernebbé vált nagyszínpadán lesznek – írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben.

 

Illusztráció – A közönség az 50 éves Edda Mûvek rockegyüttes jubileumi koncertjén a Budapest Arénában 2024. március 9-én.
(Fotó. MTI/Mohai Balázs)

 

Kiemelték, a napközben zajló rendezvények, gyermekműsorok után pénteken a Blahalouisiana, szombaton a Hooligans, vasárnap a TNT ad ingyenes koncertet.

Az együttesek fellépése után szombaton több helyszínen a hazai dj-k lépnek fel, vasárnap Dj Dominique és a Fergeteg party várja majd a bulizni vágyókat – tették hozzá.

Kitértek rá, a Plázs tavaly rekordszámú látogatót, mintegy 315 ezer embert vonzott, ezt idén a tizenhét hétvégére tervezett harmincöt koncerttel “jó eséllyel sikerül megdönteni”.

Az olyan nagy visszatérők mellett, mint Azahriah, Majka, Rúzsa Magdi, az Edda, a Neoton, Dzsúdló, Krúbi, Horváth Tamás, a Follow The Flow, a BSW, a Kowalsky meg a Vega, több produkció is debütál a hatalmas ledfalakkal kiegészített nagyszínpadon – olvasható a közleményben.

 

Forrás: MTI

Nyitókép: Illusztráció – A Plázs egyik fellépője: a Hooligans (Fotó: Facebook/ Hooligans)

Kövessen minket a Facebookon is!


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek