A Bulbs a VIVA áprilisi kedvence

Hogy vált a Bulbs egy családi összejöveteleken dzsemmelő sógor-sógornő párosból hazánk egyik legkülönlegesebb elektropop formációjává? A Szipszer Szabolcs és Krámer Veronika alkotta duó 2012 óta zenél együtt, mostanra igazán kezd beérni a munkájuk: Another Day című számukat a VIVA áprilisban Push felfedezettnek választotta.

A rockos, power popos és skandináv elektronikai hangzásvilágot ötvöző Bulbs kifejezetten maximalistának vallja magát. Nagyon magasan van a léc, sokat adnak az igényességre, ezért csak ritkán koncerteznek, ritkán jelentetnek meg új számokat, de ami a kezük közül kikerül, az mindig kifogástalan.

Akár egy fél évet is dolgozunk egy-egy új dalon és csak akkor jelentetjük meg, ha a munka végére is izgalmasnak tartjuk, és mind a ketten elégedettek vagyunk vele. Nem félünk elengedni dolgokat, megvétózni és kritizálni egymás munkáját, emiatt néha vívunk is Szabival, de megéri. Az a célunk, hogy dallamos számokat írjunk, olyanokat, amelyek egyszerre tudnak lágyak és erőteljesek, fülbemászók és elgondolkodtatók is lenni, ehhez pedig időre van szükség”

mesélte Krámer Veronika, a duó női tagja.

Another Day című számuk – amely a VIVA áprilisi Push felfedezett címét is elnyerte –  2015 óta formálódik.

Csak nemrég éreztük úgy, hogy megfejtettük a dalt. Az Another Day a szerelemről szól, annak is a szomorú, keserédes oldaláról. Amikor viszonzatlanul szeretsz valakit, aki mindig tesz azért, hogy ne tudj kiszeretni belőle. Tudja, hogy neked fáj, mégse hagyja, hogy elfelejtsd”

mesélte Krámer Veronika.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy idén a formáció elindul egy visual mapping pályázaton, hogy a jövőben még látványosabb színpadképpel szórakoztathassák rajongóikat.

Hosszú távú célunk egy stabil hallgatói bázis kialakítása, akik aktívan követnek minket, és szívesen járnak a koncertjeinkre. Idén még egy kislemezzel és egy klippel tervezünk megjelenni, és örülnénk, ha valamely nagy hazai fesztivál színpadán is helyet kapnánk”

mesélte Krámer Veronika.

A VIVA minden hónapban extra megjelenési lehetőségekkel támogatja a legtehetségesebb fiatal előadókat és formációkat. A VIVA Push áprilisi kiemeltje a Bulbs és az Another Day.

 


Hasonló cikkek