A cseh Olomouc otthonában szakadt meg a DAC 8-meccses győzelmi sorozata

A cseh-szlovák közös rendezésű női kézilabda bajnokság (MOL Liga) hétközi fordulójában újabb bajnoki várt a HC DAC csapatára. A dunaszerdahelyi sárga-kékek idegenben az Olomouc otthonában játszottak rangadót.

Folytatódott a sűrű meccsprogram a női kézilabda bajnokságban, a dunaszerdahelyi lányok ezúttal is cseh csapat ellen mérkőztek. A sárga-kékek idegenben a tabellaszomszédjuk, az ötödik helyen álló cseh Olomouc otthonában léptek pályára.

Nagyon szorosan alakult az eredmény, hol egyik, hol másik gárda vezetett, negyedórával a vége előtt 22-22 állt az eredményjelzőn. A hajrához közeledve az Olomouc sorozatban öt gólt is szerzett, ezzel megléptek a sárga-kékektől, mivel a vendégek több percig nem tudtak a csehek hálójába találni. A DAC 5-gólos hátránya már soknak bizonyult, amit nem is tudtak ledolgozni Debre Viktor tanítványai.

A végén a cseh Olomouc 3 góllal bizonyult jobbnak a dunaszerdahelyi együttesnél.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ma7.sk

Fotó: hcdac.sk/Lelkes Ernő


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek