A felvidéki Gútáról készített himnuszt egy rapper

Formás női fenék ring a képernyőn, akrobatikus biciklis bemutató és kosárlabda, nappali és éjszakai képek a városi látványosságokról – ezt kínálja Ricco Flash legújabb klipje. Egy fiatalos imázst a városról.

Nem a szülővárosa, mégis sok emlék fűzi a kisszegeti Kovács Zsoltot, alias Ricco Flash előadóművészt Gútához. Ott töltötte a gyermekkora jelentős részét, iskolába is ide járt. Legújabb klipje a fiatalkori élményeiből szőtt főhajtás a Kis-Duna és a Vág összefolyásánál fekvő mintegy tízezer lélekszámú település előtt. „Azt szerettem volna, ha megmutatjuk, még él az utca, csak kevésbé látható. Nem beszélve arról, hogy Gúta jellegzetes látványosságai mellett rejtett szépségeit is megvillantsuk. Alkotótársammal, Gőgh Krisztián operatőrrel hoztuk össze, amiért köszönetemet fejezem ki. Akárcsak a többi szereplőnek és Karasz Viktornak is a stúdiómunkáért.” – fejtette ki Kovács Zsolt.

A huszonnyolc éves fiatalembernek sorrendben ez már a hatodik klipje. A Volt egy nyár és a Maradok szabadon klipet kiemelten kezeltük.

Gútáról szóló klipje előhozza az egykori helyi bandázás emlékét, az egykoron és ma is élő kosaras kultúrát, valamint ismert és kevésbé ismert helyszínek feleleveníthetik a közösségi élet élménygazdag történéseit.

Forrás: bumm.sk

Fotó: Ricco Flash videókép


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek