Az influenza miatt további három középiskolát kellett bezárni

A Kassa Megyei Önkormányzat (KSK) csütörtökön 3 középiskolában rendelt el szünetet az influenzajárvány miatt. Az őrmezői (Strážske) szakközépiskolában, valamint a nagykaposi szakközépiskolában és gimnáziumban 30 százalék feletti volt a megbetegedések száma. Erről Anna Terezková, a Kassa Megyei Önkormányzat kommunikációs részlegének vezetője tájékoztatott.

Megjegyezte, hogy az őrmezői szakközépiskolában csütörtökön 116 tanulóból 55 hiányzott, ami 47,41 százalékot tesz ki. Az influenzajárvány miatt a nagykaposi (Veľké Kapušany) szakközépiskola is szünetet rendelt el péntekig (2.7.). A nagykaposi gimnázium csütörtökön szintén felfüggesztette a tanítást. Mindhárom intézmény tanulói szerdán (2.12.) ülhetnek újra az iskolapadba.

A szobránci (Sobrance) kereskedelmi szakközépiskolában és gimnáziumban is szünetet rendeltek el az influenzajárvány miatt.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek