Bátmonostorra érkezett a rendőrség bűnmegelőzési programja

Helyi megoldások a helyi problémákra

 

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai kötetlen beszélgetés keretében adtak választ a helyieknek különféle vagyonvédelmi kérdésekre.

Az országszerte népszerű vagyonvédelmi és bűnmegelőzési program szombaton bátmonostori állomásához érkezett Bács-Kiskun megyében – adta hírül a rendőrség. Mint írják, a nyárköszöntő rendezvény helyszínén – a település központjában felállított információs ponton – a Bajai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei hasznos tanácsokkal látták el az érdeklődőket.

Több korosztály számára adtak ajánlásokat vagyonvédelmi témakörben, valamint a rendőrség elérhetőségeit ismertető kiadványokat osztottak szét.

Az egyenruhásoknak lehetőségük nyílt közvetlen beszélgetés keretében választ adni a helyi lakosok vagyonbiztonsággal, illetve bűnmegelőzéssel kapcsolatos kérdéseire.

A két keréken érkezők a rendőrök segítségével regisztrálhatták kerékpárjaikat a BikeSafe program keretében, valamint az érdeklődők számára tájékoztatást nyújtottak a rendőri pályára történő jelentkezési lehetőségeiről is – írja a BAON.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | PannonHírnök

 


Hasonló cikkek