Blikk: Bálint gazda koronavírusos volt

Alig több mint egy hete, tüdőgyulladás következtében 100 éves korában elhunyt Bálint György, mindenki Bálint gazdája. A Blikk szerint a koronavírus is közrejátszhatott az idős kertészmérnök halálában.

A lap felhívta a figyelmet: Bálint gazda ajtaján most piros karantén virít, ráadásul halálhíre után a kormány vírusinformációs honlapja egy 100 esztendős férfi halálát is bejelentette. A Blikk szerint már ezek igazolhatják a férfi fertőzöttségét, ám a lapnak nyilatkozott egy közeli hozzátartozó is, aki igazolni látszik a feltevést.

Bálint György özvegyének egy közeli hozzátartozója a lapnak úgy nyilatkozott: “Sajnos igaz, kár lenne tagadni. Gyurka koronavírus-fertőzött volt”, hozzátéve: az elhunyt a kistarcsai kórházban elvégzett utolsó (harmadik) koronavírus-teszteredménye pozitív lett, ezért az özvegy most karanténköteles.

A rokonok értetlenül állnak a helyzet előtt, mivel Bálint gazda a vírusveszély első perceitől kórházba szállításáig önkéntes karanténban élt, kora miatt különösen vigyázott rá a család – írja a lap.

A teljes cikket ITT olvashatja.

A nyitókép illusztráció.


Hasonló cikkek