Bruce Willis Szikszóra szavazott

Április 2-án láthatta először a közönség azt a reklámfilmet, amelyben a Golden Globe és Emmy-díjas filmszínész, Bruce Willis magyar terméket, dobozos Hell energiaitalt reklámoz.

Februárban jelentették be a Hell Energy Magyarország Kft. vezetői, hogy cégüknél nagyszabású fejlesztés történik a következő hónapokban. Vállalatuk jelenleg a világ közel 50 országában van jelen, és napi 4,5 millió doboz üdítőitalt gyártanak a Borsod megyei Szikszón található üzemben. Ennek a fejlesztésnek volt része a megfelelő reklámarc kiválasztása, egy figyelemfelkeltő rövidfilm készítése, majd a világsztárra épülő nemzetközi kampány kidolgozása és elindítása. Pantl Péter, a HELL ENERGY marketingigazgatója a sajtó tájékoztatására elmondta:

„Több név is felmerült, végül Bruce Willis-re esett a választásunk, hiszen ő egy olyan karakter, akit a világ minden pontján ismernek, és a neve garancia a legjobb minőségre.”

Hosszú levelezés, egyeztetés és előkészület után a forgatásra New Yorkban került sor 2018 januárjában, a kész reklámanyag pedig április 2-án volt először látható a magyar kereskedelmi televíziókban, kábelcsatornákon.

Mostanra már elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is a spot, és persze üzletekben, plakátokon szintén találkozhatnak majd a fogyasztók Bruce Willis arcával.

A közkedvelt hollywoodi sztár maga is járt korábban Magyarországon, hiszen néhány éve Budapesten forgatta a Die Hard ötödik részét.

Több mint 60 filmben szerepelt eddig (köztük olyan nagysikerű produkciókban, mint a Ponyvaregény, Az ötödik elem, az Armageddon, a Hatodik érzék), pályafutását tekintve azonban máig a legismertebb szerepe John McClane, a Die Hard-sorozatból.

(Fotók: Reuters/ Luke MacGregor, Hell Energy Magyarország Kft.)

 


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek