Budapesti nőt ítéltek el csalásért az USA-ban

Egy év börtönre ítéltek egy magyar nőt internetes csalásért az Egyesült Államokban – tudatta pénteken az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodája, az FBI.

Az 55 éves, budapesti nő egy olyan nemzetközi bűnszövetkezet tagja volt, amely az Egyesült Államokban internetes oldalak révén elhitette áldozataival, hogy autót, teherautót és lakókocsit ad el, majd pedig bezsebelte a kicsalt pénzt, járművel azonban nem szolgált.

A banda legalább 350 ezer dollárt, azaz 77 millió forintot csalt ki vevőitől. Üzelmeiket idén február végétől májusig folytatták, mígnem lebuktak. Áldozataik többsége észak-amerikai volt.

A magyar nőt bankcsalásra való szövetkezésben, elektronikus eszközzel, továbbá hamis útlevéllel és hamis jogosítvánnyal elkövetett csalással vádolták. A börtönbüntetés mellett 355 ezer 107 dollár kártérítés megfizetésére kötelezte a bíróság. Az ítélethirdetés Washingtonban volt.

MTI

Related posts:

  1. Börtönre ítéltek egy magyar csalót az Egyesült Államokban A 28 éves R. András a bírósági dokumentumok szerint közvetítő…
  2. Soros keményen odaállt Hillary Clinton mellé A 83 éves Soros György támogatja, hogy Hillary Clinton induljon…
  3. Nagyon rég volt ekkora a vagyonszakadék az USA-ban Az Egyesült Államokban a jövedelmi különbségek csaknem három évtizede töretlenül…

Hasonló Bejegyzések bitosítva a Yet Another Related Posts Plugin segtségével.

Yarpp


Hasonló cikkek