Csak dugni akart, nem egy pasit

Judd Apatownak kiváló szeme van a tehetségekhez. A Freaks and Geeks című zseniális tévésorozatával befuttatta Seth Rogent, James Francót és Jason Segelt, a 40 éves szűz-ben elsőként adott főszerepet az akkor még csak a The Daily Show-ból ismert Steve Carellnek, és ha nem karolja fel producerként Lena Dunhamet, talán sosem kerül az HBO-ra a Csajok. A Trainwreck című legújabb rendezésében Amy Schumer forgatókönyvéből dolgozik, és főszereplőnek is a sokkoló humorban utazó komikát tette meg.

Schumer egy sikeres, harmincas újságírót alakít, akinek gyerekkorában az apja a fejébe verte, hogy a monogámia egy ördögtől való dolog, ezért a nő egyik alkalmi viszonyból a másikba esik. Aztán megismerkedik egy szimpatikus orvossal (Bill Hader), és feltételezem, hogy majd kénytelen lesz újragondolni a romantikus párkapcsolatokhoz való hozzáállását.

Itt van hozzá egy előzetes, amiben sokat káromkodnak.

A Trainwreck-ben szerepel még Tilda Swinton, Brie Larson (Átmeneti állomás, Don Jon), Ezra Miller (Beszélnünk kell Kevinről) és Daniel Radcliffe, illetve az NBA-sztár LeBron James és az Oscar-díjas Marisa Tomei saját magukat játsszák. A film augusztus 27-én érkezik meg a magyar mozikba.

Itt van hozzá egy másik előzetes, amiben nem káromkodnak, viszont nem is olyan vicces, mint a fenti.

 


Hasonló cikkek