Keresés
Close this search box.

E-könyv után nyomtatásban is megjelent A székkészítő

Már nyomtatott formában is olvasható A székkészítő

Megjelent Fritsi Péter regénye, A székkészítő nyomtatott formában és már kapható a nagyobb könyvesboltokban.

 

A ​székkészítő egy átlagos boldog család életének bemutatásával indul. Jólesően olvassuk a kezdő oldalakat, de közben néhány apró furcsa mozzanat nyugtalanítani kezd. A békés hétköznapok történései pedig felgyorsulnak és egy hihetetlen, félelmetes világban találjuk magunkat a bányász családapát követve. Látszólag minden ugyanolyan, mint volt, de valami mégis megváltozott.

 

 

Vajon hova vezet a titokzatos jeleket követve a főhős sorsa? Sikerülhet-e győzedelmeskednie mindenek felett, és mi az ára annak a tudásnak, ami nélkül boldogan élhetné egyszerű munkás hétköznapjait?

 

 

Az idő fogy, a gonosz erők gyülekeznek és a démoni harc megkezdődik. Vajon kiben bízhat Weisz Kornél? A barát igazi barát vagy ellenség és az ellenség biztosan rosszat akar? A megoldás kulcsa pedig lehet, hogy egy szék? De mégis, hogyan?

 

 

Kérdések sora, amely mindegyikére a regény adja meg a választ. Hogy végül megnyugodhatunk vagy sem, ki tudja? Az élet hoz néha furcsa dolgokat magával…

 

 

A székkészítő eredetileg 2021-ben jelent meg e-könyvként, majd most 2023-ban újra kiadta a Szülőföld Könyvkiadó. A regény elérhető a nagyobb könyvesbolt-hálózatokban, illetve dedikált példányt is lehet rendelni a szerzőtől  ITT.

 

A képek illusztrációk (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Picture of Vona Ildikó
Vona Ildikó
Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.
MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek