Fegyver, horgászat, vadászat – Megnyitotta kapuit a FeHoVa kiállítás

Megnyílt a 29. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás (FeHoVa) csütörtökön a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját Nagy István agrárminiszter és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyitotta meg.

 

Látogatók a 29. FeHoVa kiállításon (Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd)

 

Február 9. és 12. között, a Hungexpo területén megtekinthető rendezvényen 12 ország több mint 200 kiállítója mutatja be újdonságait négy pavilonban. Ezen kívül a rendezők még számos szakmai programmal is várják az érdeklődőket.

 

50%-os vasúti kedvezmény a FeHoVa kiállításra utazóknak

 

A térség legjelentősebb vadászati kiállítására és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutatóra utazók részére a MÁV-START és a GYSEV 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljesárú menetjegyek árából. A rendezvény időtartama alatt vehető igénybe a kedvezmény, bármely belföldi állomásról a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, valamint Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya alsó, Kőbánya felső és Kelenföld állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály esetében a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az utazás további feltételeiről bővebb információ a MÁV-START Zrt. oldalán található.

 

Nyitókép: Illusztráció (Archív MTI-fotó: Varga György)

Szöveg: Vona Ildikó

 


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek