Dzsudzsák a DAC-ba, Schäfer a DAC-ból – futball hírek

Még csak félidő van a különböző labdarúgóbajnokságokban, az igazi futball átigazolási durranások a bajnokságok befejezése után szoktak történni.
A dunaszerdahelyi klubot érintő játékosmozgásokról szóló hírekkel kapcsolatban felröppent a hír, hogy a 35 éves és 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák esetében határon innen és túl is szinte már mindenki biztosra vette Dunaszerdahelyre történő átigazolását Debrecenből. Végül bejelentette, hogy marad a DVSC-nél.

Schäfer Andrásról, a magyar válogatott tavaly befutott játékosának távozásáról is elterjedt a hír a bajnokság téli szünetében.

Középpályásként a közelmúltban a válogatott színeiben három gólt szerző játékos nagy erőssége a DAC-nak. Távozását sokan már biztosra vették Szerdahelyen, ugyanis a sajtóhírek szerint a sokszoros török bajnok Galatasaray csapata érdeklődik a DAC fiatal válogatott játékosa iránt. Egy biztos, a dunaszerdahelyi szurkolók nem örülnének Schäfer távozásának.

Aztán vannak olyan focisták is, mint például Németh Krisztián, aki csak azért tér haza saját bevallása szerint pár hónapra, mert fel akarja magát építeni valamelyik hazai csapatnál.

Forrás: tasr,  ma7.sk

Fotó: TASR

Kövessen minket a Facebookon is!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek