Garázdaság buktatta le a rablót

A kecskeméti rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a 22 éves helyi gyanúsítottal szemben, aki kirabolt egy férfit – adta hrül a hiros.hu.

Rablásról érkezett bejelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra 2020. július 9-én éjjel. A sértett elmondta, hogy a megyeszékhely belvárosában leszólította egy idegen, aki cigarettát és pénzt kért tőle. Mivel a férfi nem tett eleget a követelésnek, az ismeretlen a földre lökte és kizsebelte. A nadrágjából egy mobiltelefont, cigarettát és egy öngyújtót vett ki, majd az értékekkel együtt elmenekült.

Az áldozat részletesen körül írta támadóját, így a helyszínre érkező járőrök már ekkor sejtették, hogy ki lehet a tettes. Az elkövetőt egy fiatal ceglédi férfi személyében azonosították, akivel szemben néhány órával korábban már intézkedtek garázdaság miatt.

Az egyenruhások a rablás bűntettével gyanúsítható fiatalt kecskeméti otthonából állították elő. Őt a nyomozók kihallgatták, majd a két bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vették. A jelenleg is letartóztatásban lévő R. Lajos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban adták át az ügyészségnek.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook 


Hasonló cikkek