Hajdú Péter a Sláger TV-ben beismeri: mégis volt románc Tornóczky Anita és közte

Bódi Gusztiék pedig meglepő titkot árulnak el házasságukról a Snóbliban

Hajdú Péter és Sváby András televíziós személyiségek lesznek csütörtök este Bódi Guszti és Margó vendégei a Sláger TV-ben. A Snóbli legújabb adásában Hajdú Péter Tornóczky Anitával való kapcsolatáról, folyamatban lévő válásáról, élete első traumájáról és természetesen Eszterről is mesél, de Bódiék sem maradnak a televíziós műsorvezető adósai őszinteségben és egy meglepő titkot árulnak el házasságukról.

 Izgalmas fordulatokkal és meglepő titkokkal várja csütörtök este Bódi Guszti és Margó zenés talk show-ja a Sláger TV nézőit. A Snóbli vendégei Hajdú Péter és Sváby András televíziós személyiségek lesznek, akik a szórakoztatás mellett őszintén vallanak magánéletükről is.

Hajdú Péter bár évekig tagadta, de most kicsúszott a száján: mégis volt románc Tornóczky Anita és közte.

„A Főiskolán elcsattant egy csók közöttünk, de erről még soha sehol nem beszéltem”

– vallotta be a műsorvezető, aki a Sarka Katával történtekről is meglepően őszintén nyilatkozott.

„Kata titokban költözött el, amíg én a Balatonon voltam. Amikor láttam, hogy a gyerekszoba üres, egy órát sírtam benne. Nem voltak ott a gyerekek, borzalmas volt. Ez volt életem első traumája”

– árulta el. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy az új barátnője, Eszter még nem találkozott Dávidkával és Noncsival, mert a gyerekeknek még azt is nehéz megemésztenie, hogy este nem apát és anyát látják lefekvéskor. Bódi Guszti persze rögtön lecsapta a magas labdát és Hajdúnak szegezte a kérdést, hogy akkor vajon kit látnak? A csütörtök esti Snóbliból az is kiderül, hogy mit válaszolt erre a műsorvezető.

Mindeközben szó szót követett, a műsorvezető páros is igen őszinte hangulatba került. Bódi Guszti azt is bevallotta, hogy még sohasem látta feleségét meztelenül!

„Mi tartjuk azt a konzervatív roma hagyományt, miszerint a férj nem láthatja világosban feleségét ruha nélkül”

– mondta el Guszti a Sláger TV-ben. Ezt hallva a vendégek, Hajdú Péter és Sváby András alig hittek a fülüknek!

Snóbli Bódi Gusztival és Margóval és vendégeikkel, Hajdú Péterrel és Sváby Andrással április 27-én, csütörtök este 21.00 órától, a Sláger TV műsorán!


Hasonló cikkek