Pannonhírnök
Keresés
Close this search box.

Június 16-án kezdődik a Szarvasi Vízi Színház idei évada

Izgalmas programok és műfaji sokszínűség jellemzi a 2023-as szarvasi évadot

Június 16. és augusztus 21. között rendezik meg a Szarvasi Vízi Színház 13. évadát, amelyben ezúttal is mindennap előadás és műfaji sokszínűség várja a látogatókat.

 

Az évad a Békéscsabai Jókai Színház Anconai szerelmesek című darabjával nyílik, és a hagyományoknak megfelelően zenés díjkiosztó gálával zárul.

 

Szép nyári nap (Fotó: Magyarock Dalszínház)

 

A belépődíjas előadások között idén látható többek között a Neoton musical (a Magyarock Dalszínház előadásában), a Boeing, boeing-Leszállás Párizsban című bohózat, a Monte Cristo grófja, a Lili bárónő című operett, a Honfoglalás rockopera (a Nemzeti Lovas Színház előadásában), a Csárdáskirálynő, a Fővárosi Nagycirkusz A sztyeppe illata című produkciója, Szűcs Nelli Fedák Sáriról szóló önálló estje, Karinthy Frigyes A bűvös szék című vígjátéka (a Karinthy Színház előadásában) és a Szibériai csárdás a József Attila Színház vendégjátékában.

 

Ingyenes rendezvényeket is tartanak

 

Idén is lesznek ingyenesen látogatható programok. Folytatódik a Vers a víz fölött, valamint a Zene a víz fölött sorozat, és találkozni lehet majd Gögh Edit neurológus-pszichiáterrel, Balázs Anita meseíróval és Rózsa György televíziós műsorvezetővel.

 

A vöröslámpás ház (Fotó: Turay Ida színház)

 

A gyerekeket hat előadás várja: egyebek mellett a Hókirálynő, a Micimackó kuckója, a Kincskereső kisködmön, a Rumini Ferrit szigeten és a Bubó doktor rendel című produkció.

 

Művészeti fesztivál a  programban

 

Július 13. és 26. között a szarvasi Cervinus Teátrum szervezi a XII. Cervinus Művészeti Fesztivált, ahol látható a Békési betyárok című folk musical, az Édes Anna és a Tessedik Sámuelről szóló Akácember, de megtekinthető lesz A kurta ing históriája című táncmesejáték, Melis György 100 címmel ünnepi opera- és operettgála, valamint Tessedik 55 címmel a Tessedik Táncegyüttes jubileumi műsora.

A részletes programkínálat elérhető ITT 

(Az MTI tájékoztatása alapján)

 

Nyitókép: Anconai szerelmesek (Fotó: Békéscsabai Jókai Színház)

Kövessen minket a Facebookon is!

MEGOSZTÁS
Facebook
Twitter
LinkedIn
További cikkek