Kábítószerre bukkantak a rendőrök, miközben egy 15 éves lányt kerestek

Kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény elkövetésének gyanújával indítottak eljárást egy 25 és egy 40 éves férfi ellen – számolt be a szlovák rendőrség a közösségi oldalán.

A rendőrség azt követően indított keresőakciót Bánovce nad Bebravou városában, hogy nyoma veszett egy 15 éves lánynak. A víztározóhoz közeli erdőben táborozókra bukkantak, 6 személy mellett pedig a keresett lány is ott volt.

A rendőrök az egyik hátizsákban kábítószerre bukkantak, a helyszínelést követően pedig további drogot és készpénzt találtak. Összegezve 150 egyszeri adagnak megfelelő marihuánát és 14 egyszeri adag elkészítésére elegendő pervitint foglaltak le.

A rendőrség tudatmódosító szerek tiltott előállításával, birtoklásával és terjesztésével gyanúsított meg egy 40 és egy 25 éves férfit, amiért 3-tól 10 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti őket.

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek