Kiszelly Zoltán – a visegrádi országok fontos szövetségest kaptak

Jó hír a V4-nek! A bevándorlást ellenzők reményteli várakozással tekinthetnek erőteljes szövetségesük, az új német belügyminiszter a – bajor kormányfő – Horst Seehoffer  felé.

Várhatóan kiemelt figyelmet szentel a #Soros-terv megvalósításának erőltetett előre vitelében rejlő bizonytalansági tényezőkre, kiemelten  annak az EU kohéziós erejét esetlegesen gyengíthető hatásaira.

– értesültünk az M1 aktuális csatornán elhangzottakból

Kiszelly Zoltán politológus szerint a visegrádi és a bevándorlást ellenző országok fontos szövetségest kaptak #Horst Seehofer bajor kormányfő személyében, aki a #Keresztényszociális Unió (CSU) vezetőjeként német belügyminiszter lett.

A politológus vasárnap az M1 aktuális csatornán elmondta: a bajor kormányfő a tartományi választásokig, minimum októberig lassítani fogja a Soros-terv megvalósítását, a bevándorlást.

Kifejtette: Ausztriában Sebastian  Kurz lett a kancellár, aki a bevándorlási számokat leszorította, Németországban pedig a CSU elérte a családegyesítés korlátozását.

Ez azért is fontos, mert júniusban kerül a napirendre az Európai Unióban a #dublini rendelet reformja, ahol a bevándorláspárti politikusok a Soros-terv megvalósítását akarják uniós szinten előrevinni.

Ha Horst Seehofer képviseletében Németország a féket nyomja, és nem a gázpedált, mint a Német Szociáldemokrata Párt (SPD), akkor Brüsszelben is lassabban tudják megvalósítani ezt a bevándorlásbarát politikát – mutatott rá Kiszelly Zoltán.


Hasonló cikkek