Kiszínezik Kazincbarcikát

4. alkalommal kerül megrendezésre a Kolorcity Fesztivál Kazincbarcikán, 2016. augusztus 1. és 20. között.

 

A három héten át tartó programsorozatban koncertek, táncos és színházi előadások, sport attrakciók, gasztronómiai különlegességek, extrém divatbemutató, versenyek és kirakodóvásár várja a látogatókat.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye harmadik legnépesebb városa, Kazincbarcika is megteremtette magának a saját fesztiválját, melynek programjában ötvöződik a képző- és az előadó-művészet.

 

A rendezvény ideje alatt tovább színesednek a házfalak, lépcsők, utcabútorok, a színpadokon pedig a legismertebb magyar előadók lépnek fel.

 

Itt lesz többek közt: Quimby, Geszti Péter, Tankcsapda, Depresszió, Halott pénz, Irie Maffia, Majka & Curtis, Paddy & the Rats, Bródy János, Hernádi Judit, Rost Andrea, Mága Zoltán, Malek Andrea, Nyáry Károly, Szakcsi-Lakatos Béla, de olyan különleges produkciókra is sor kerül, mint a Csík zenekar és Presser Gábor közös koncertje.

 

Irie Maffia-koncert (Fotó: Vona Ildikó/ PTV)

 

A programsorozat hétfőn Wahorn András kiállításával már elkezdődött, az ünnepélyes megnyitóra azonban csak augusztus 4-én, csütörtökön kerül sor. A belvárosban látványos felvonulás lesz, azután Kazincbarcika polgármestere, Szitka Péter köszöntője következik, végül Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Kökény Attila és Vastag Csaba koncertje zárja a napot. Augusztus 05-én, pénteken 20 órától a Skorpió együttes és Tátrai Tibor közös fellépését élvezheti a közönség, majd Révész Sándor és Závodi János idézi fel a Piramis zenekar nagy slágereit. Szombaton este Király Linda és Király Viktor, valamint a TNT együttes lép majd fel a nagyszínpadon.

 

Szöveg: Vona Ildikó

Nyitókép: A híres kazincbarcikai sárkány (Szőke Gábor Miklós alkotása) Fotó: MTI


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek