Köszönik, hogy az álmuk Magyarországon válhatott valóra – Ricco és Claudia párosa nyerte a 2017-es X-Faktort

A tizenöt éves olasz lány, Serena Rigacci és a Szlovákiából érkezett páros, Ricco és Claudia között dőlt el a végső győzelem az X-Faktor szombat esti döntőjében. Gulyás Roland a harmadik helyen végzett.

Kiss Ramóna helyett Istenes Bence vezette az X-Faktor utolsó élő showját, Ramónának ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor forgatásának helyszínére, Dél-Afrikába kellett utaznia a műsor fináléja előtt. Az este folyamán a négy zsűritagnak már nem volt beleszólása a verseny alakulásába, csupán véleményezhették a produkciókat – a döntés a nézők kezében volt.

A versenyzők elsőként az előválogatón énekelt dalukkal léptek színpadra. Radics Gigi versenyzője, Gulyás Roland a zsűri szerint – még ha az utolsó pillanatban is, de – “megérkezett”. Ricco és Claudia előadása a könnyekig meghatotta mentorukat, Gáspár Lacit. A produkció Gigi szerint is ámulatba ejtő volt, még ByeAlex is dicsérő szavakkal illette a párost. Serena Rigacci nem győzte meg Gáspár Lacit, a mentor hangot is adott nem tetszésének. ByeAlex szerint Laci direkt hegyezte a fülét, hogy hibát találjon versenyzője előadásában. A mentor szerint a fiatal lány lehengerlően adta elő a dalt, amit egyébként ő, személy szerint sosem szeretett.

A következő körben a versenyzők mentoraikkal énekeltek duettet. Elsőként Serena Rigacci lépett színpadra, aki a műsorvezető szerint cuki lányként érkezett a műsorba, ahol aztán csodás énekesnővé vált. A “kis gelato” ByeAlex és a Slepp Az én rózsám című dalát énekelte el mentora társaságában.

A színpadon Serena Rigacci és mentora, ByeAlex! #xfaktorhu

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on

Ricco és Claudia Gáspár Lacival adta elő az énekes És mégis forog a Föld című számát. Gulyás Roland és Radics Gigi az énekesnő Vadonatúj érzés című dalával lépett színpadra.

Ezt követően a szavazás lezárult, a nézői voksok alapján az X-Faktor harmadik helyezettje Gulyás Roland lett.

Gulyás Roland mentorával, Radics Gigivel egy szerelmes dalban duettezik!#xfaktorhu

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on

A döntőben maradt énekesek a verseny második szakaszában is kétszer léptek fel, először az el nem énekelt párbajdalaikat adták elő. Serena Rigaccinak most sem sikerült meggyőznie produkciójával Gáspár Lacit, Radics Gigi azonban libabőrős lett a lány előadásától, Puskás Petit pedig meghatotta a dal. Alex számára nem volt kétséges, hogy a műsort a lánynak kell megnyernie. Ricco és Claudia párbajdalát mind a négy zsűritag álló tapssal jutalmazta. A zsűrit lenyűgözte a páros teljesítménye, Radics Gigi szerint nekik kell megnyerniük a 2017-es X-Faktort.

A következő körben Ricco és Claudia Gáspár Laci dalával, míg Serena Rigacci Schmidt Gergő és Márta Alex (ByeAlex) Senkise nevezetű formációjának szerzeményével állt színpadra.

Már csak ketten küzdenek a győzelemért. Te kire szavazol? Írd meg kommentben #xfaktorhu

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on

Az eredményhirdetés előtt a zsűri röviden összegezte az X-Faktor 2017-es évadát. Gáspár Laci nem gondolta, hogy a döntőben ketten lesznek Alexszel, és összecsapnak. ByeAlex szerint nagyon érdekes volt az évad, a műsor pedig hetedjére is bizonyította, hogy érdekli a nézőket.

A 2017-es X-Faktort a nézők döntése alapján Ricco és Claudia nyerte, akik nagyon szépen köszönik, hogy az álmuk itt, Magyarországon válhatott valóra.

Következik Ricco és Claudia, akik Gáspár Lacival pörgetik fel a színpadot! 🌪 #xfaktorhu

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on

Kiemelt kép: youtube.com

Vélemény, hozzászólás?