Gumi ugráló
Család

Ezt a játékot vedd izgő-mozgó gyermekednek!

Akinek van gyereke, tudja, mennyire fáradhatatlanok. Szaladgálnak, ugrálnak, nem állnak meg egy pillanatra sem. Főleg nyáron van nagy igényük a mozgásra. A szülők szemében néha úgy tűnik, nem lehet őket lefárasztani semmivel. Pedig de! Méghozzá a gumiugrálóval!

Mi az a gumiugráló?

A gumiugráló egy vicces és egyszerűen használható, készségfejlesztő játék. Erős, strapabíró gumiból készül, formája többféle lehet. Mókás állatfigura, melyet meg lehet lovagolni. Kapható ló, boci, kecske, szarvas, de még sárkány és unikornis forma is!

A gyerkőc csak felül a gumijáték hátára, és önfeledten ugrálhat, ahogy a kedve tartja. A játék nagy előnye, hogy kül- és beltéren egyaránt használható. Már 2 éves kortól is lehet vele játszani, hiszen az ülésmagasság 25 centiméter. Sőt! Mivel a legtöbb ugrálójáték teherbírása 40 kilogramm, akár még 10 évesen is előveheti a csemete, hogy levezesse felesleges energiáit.

A gyerekek azért szeretik, mert mókás állatfigurán ugrálhatnak, a felnőttek pedig azért, mert praktikus, olcsó és biztonságos fejlesztőjátékkal köthetik le csemetéjüket.

A gumiugráló fejlesztő hatása

Az ugrálás nem csak a lábizmokat erősíti. A gumiugrálóval való játék során többféle képesség fejlődik úgy, hogy valójában észre sem vesszük. Ilyen például az egyensúlyérzék, a kéz-láb koordináció, a testtudat és az állóképesség. A felfújható gumiállatokat úgy kell megülnie a gyereknek, hogy megtartsa közben az egyensúlyát. A hát és a kar izmai is dolgoznak ilyenkor.

A motoros funkciók fejlődésére mindenképpen pozitívan hat a pattogó játék, de a mentális egészségnek is jót tesz. Hiszen minden gyerkőc örömmel veszi elő kedvenc kis figuráját, hogy felüljön a hátára. Választékban nincs hiány, a Baby Lion ugrálójátékai között például találunk dínót, kutyust és rózsaszín lámát is. A nagyobb gyerekek szerepjátékokhoz is felhasználhatják majd a cuki kis állatkákat. Ha több gyerek van a családban, legyen mindegyiknek saját gumiugrálója, s versenyezzenek, ki ér előbb célba! A kitartás és a kudarctűrés is fejleszthető ezáltal.

Miért szerethető játék a gumiugráló?

A meglovagolható gumifigurák könnyen a gyerekek szívéhez nőnek. Önfeledt, vidám játékra ösztönzik a 2 éven felülieket. Azért olyan kedveltek a gumiugrálók a felnőttek körében is, mert nincs bennük mozgó alkatrész, nem kell őket összeszerelni semmiféle bonyolult útmutató alapján, mégis sok képességet fejlesztenek.

A gumiállatokat leeresztett állapotban csomagolják, de adnak mellé pumpát is, így gyorsan felfújhatók. Mivel anyaguk strapabíró gumi, tisztítani is egyszerű őket. Ha koszosak lesznek kint a kerti játék során, csak egy nedves kendővel töröljük át a felszínüket! Attól sem kell félni, hogy kilyukadnak: a gumiugrálók is megfelelnek az európai szabványoknak. A rugalmas, erős műanyagnak nem árt sem kavics, sem beton.

Összefoglalva: ez a legszuperebb fejlesztőjáték, amivel a mozgékony lurkók örömmel tudnak játszani kint is, bent is.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB