Többrészes egyedi faldekoráció otthonodba | Pannonmagazin
Trend & Dizájn

Többrészes egyedi faldekoráció otthonodba

Ha már unod a polcokat, a tükröket, és valami egészen különleges faldekorációra vágynál, készíttess egyedi vászonképeket! Akár több darabból álló kompozíciót is megálmodhatsz, mely garantáltan otthonod legesztétikusabb kiegészítője lesz.

Lenyűgöző látvány

A többrészes vászonkép kiváló módja annak, hogy az összes legjobb fényképünket egyszerre mutassuk be. Függetlenül attól, hogy két képet akasztunk egymás mellé, vagy egy egész gyűjteményt rögzítünk, garantáltan különleges hangulatot várhatunk a vászonképektől. Egy olyan lehetőség, mint egy egyedi vászonnyomat a legjobb módja annak, hogy melegséget és személyességet varázsoljunk bármely helyiségbe.

Rendelj többrészes vászonképet a vaszonkep.hu honlapjáról, és dobd fel otthonod csodás dekorációval! A vászonképek lenyűgöző kiegészítői bármely otthon falának, és semmi sem lesz jobb a saját, vászonra nyomtatott fényképekből álló egyedi készletnél. Az igazán egyedi, szemet gyönyörködtető megjelenés érdekében a több darabból álló kialakítás valódi hatást kelt.

A többrészes vászonképek mindenki figyelmét felkeltik, és gyönyörű emlékként szolgálnak, amelyeket évekig otthonunkban nézhetünk. Nem számít, hány kép szerepel egy vászonképen, bármilyen különleges emlékekből álló galériafalat készíthetünk, amely minden alkalommal megmosolyogtat, amikor elhaladunk a fotók mellett.

Végtelen dekorálási lehetőség

Néha a dekorációs lehetőségek korlátozottak, és úgy érezhetjük, hogy egyik opció sem a megfelelő szín vagy forma. Egyedi vászonnyomtatással gyakorlatilag minden valaha készült fénykép új dekorációvá válhat. Ez azt jelenti, hogy végtelen dekorációs lehetőség közül választhatunk. Akár egy tó megnyugtató nyomatát szeretnénk felakasztani a jógastúdiónkban, vagy egy szórakoztató, grafikus nyomatot a gyerekszobában, a lehetőségek tényleg végtelenek.

Minden háztartási cikkeket árusító boltban vannak eladó falfestmények, de ez szinte soha nem tükrözi a saját személyes ízlésünket. Ráadásul tudva, hogy több száz ember falán ugyanaz a műalkotás lóg, kevésbé vonz minket annak megvásárlása.

Egyedi vászonnyomattal olyan egyedi alkotásokat készíthetünk, amelyek senki másnak nem lesznek. Válasszunk egy kedvenc családi fotót, egy nyaralásról készült tájképet vagy egy panorámaképet kedvenc helyünkről, és máris ott tündököl falunkon egy egészen megismételhetetlen alkotás!

Tartós megoldás

Míg a fotópapírra nyomtatott fényképek és poszterek az évek során elszakadhatnak vagy felkunkorodhatnak, a vászonnyomatok ugyanúgy fognak kinézni, mint amikor először megláttuk őket.

Az üvegkeretes fotókkal vagy műalkotásokkal ellentétben nem kell aggódni a törött üveg miatt sem, mely igen balesetveszélyes lehet. A vászonképek tartósságuknak köszönhetően nagyon könnyen szállíthatók, ha költözni kell. Látogass el a vaszonkep.hu honlapjára, és inspirálódj a rengeteg ötlet közül, hogy megálmodd saját, egyedi dekorációd!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB