Impresszum

PannonMaGazin

A pannonhirnok.com Domain név alatt megjelenő online Közép-Európai hírportálon belül működő PannonMaGazin (pannonmagazin.com) bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a kiadó/üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

A pannonmagazin-ból értesüléseket átvenni kizárólag a pannonmagazin.com-ra való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: pannonhirnok.com/magazin.

Információinkat, híreinket megbízható, ellenőrizhető forrásból szerezzük be. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a pannonhirnok.com oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg.

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján Életviteli vagy bár milyen egyéb döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenőrizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a pannonhirnok.com. mindennemű felelősségét kizárja.

Az MTI honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Kiadó: Larix Santal Kft

Üzemeltető: Larix Konzorcium;
(képviseli: Larix Santal Kft)

Szerkesztőség:

Rovatvezető – szerkesztő, újságíró
Salamon Kitti

Jogi képviselő:

Madarassy Ügyvédi Iroda

 

Tárhelyszolgáltató:

RackForest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
1132 Budapest,
Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3019 a.
Adószám: 14671858-2-43
E-mail: info@rackforest.hu

 

Szabályozó szervezet:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.

telefonszám: (+36 1 457 7100)

weboldal készítésONMEDIAWEB