Hogyan használd a szakállápoló olajat? | Pannonmagazin
-KiemeltTrend & Dizájn

Hogyan használd a szakállápoló olajat?

A szakáll, a férfiasság ősi szimbóluma napjainkban újra divatba jött, így mindenki ízlésének, adottságainak megfelelően választhat a neki tetsző és arcformájához, stílusához illő fazonok közül.

A tökéletes megjelenéshez azonban nem elegendő csak megnöveszteni a szakállat, rendszeres, gondos ápolást is igényel, hiszen csak így válhat vonzóvá. A professzionális szakállápoló kellékek és készítmények hozzásegítenek ahhoz, hogy ápolt, esztétikus arcszőrzeted legyen.

Kényeztetés nemcsak a bőrnek

Amikor megszületik benned az elhatározás, hogy Te is a szakállasok klubját gyarapítanád, tisztában kell lenned vele, hogy a szakáll megnövesztése kitartást, türelmet igényel. Ezt erősíthetik benned a #Barba Italiana szakállápoló készítményei, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, gyengéden ápolnak és visszafogottan férfias illatukkal, kellemes állagukkal nemcsak téged, de partneredet is elvarázsolják.

A kényeztetés nemcsak a nők privilégiuma, a férfiaknak is jár, főként, ha a trendinek számító szakállat választják, hiszen a szőrszálak növekedése egyeseknek kellemetlen is lehet a visszakunkorodó, benövő szálak miatt, gyulladásra hajlamosít, és persze a már kész szakállat és alatta a bőrt is ápolni kell.

Hogyan fogj a szakáll növesztéséhez?

Amennyiben elhatároztad, hogy szakállnövesztésbe kezdesz, nem árt, ha tisztában vagy a fazon kiválasztása előtt az arcformáddal, ez ugyanis meghatározza, hogy milyen típusú arcszőrzet áll jól. Persze a szőrzeted növekedési sajátosságai is meghatározóak, amikor fazont választasz. Biztos és tetszetős lesz az eredmény, ha profi barber segítségét kéred a szakálltípus kiválasztásához és formázásához.

Annak érdekében, hogy ápolt és igényes legyen a szakállad, megfelelő készítményekre és szakállápolási rutin kialakítására van szükség. Ma már rengeteg szakállápoló és szakállformázó termék közül választhatsz.

A szakáll ápolása nemcsak a szőrzet ápolását, formázását jelenti, hanem az arcbőr kiemelt ápolását is már az első pillanattól, az elhatározástól kezdve.

A szakállápolás alapkelléke, a szakállápoló olaj 

A szakáll növesztése egyes fázisokban nem egy leányálom, amennyiben a bőröd érzékeny vagy hajlamos a gyulladásra. Ebben az esetben fokozottan oda kell figyelned az ápolására már a növesztés kezdetétől.

A napi rutin soha nem maradhat el, reggel és este is figyelj a megfelelő bőrápolásra. Azonban a bőrt nemcsak kívülről, hanem belülről is táplálni kell, így figyelj oda arra, hogy miket eszel, mit és mennyit iszol.

A szakállolaj csodákra képes: nemcsak az arcbőrt hidratálja, de az arcszőrzetet is puhítja, táplálja, csökkenti a viszketést, kipirosodást, amely sokaknál a szakállnövesztés kellemetlen velejárója. És még a szakáll formázásában is segít, lesimítja a szakáll szétálló szálait.

Vesd be a legjobb készítményeket, tegyél róla, hogy szakállad ápolt, puha tapintású, egyszóval vonzó legyen, amihez jó odabújni is.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB