Programajánló

Film-TVProgramajánlóSzabadidő

Új autóval jön az Elviszlek magammal tizedik évada

z Elviszlek magammal adásai vasárnaponként a SpektrumHome TV műsorán, szerdánként pedig a WMN YouTube-csatornáján láthatók.
Film-TVProgramajánlóSzabadidő

A brit királyi családnak is főzött a MasterChef VIP 2 ...

A séf arra kérte a TV2 képernyőjén küzdő hírességeket, hogy két ételt reprodukáljanak Vilmos herceg és Kate Middleton lakodalmának menüsorából.
Film-TVSzabadidő

Mit nézel? Versenyszellem: Az aszfalt királyai

Az aszfalt királyai a Ford és a Ferrari versenyzését mutatja be a 60-as években, és hiába tudható a végkifejlet, a film akkor ...
EseményekProgramajánlóSzabadidő

A tizennégy karátos autó a Városmajorban

A Rejtő Jenő azonos című regénye alapján készült előadás csütörtökön és pénteken lesz látható a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Film-TVProgramajánlóSzabadidő

Doktor Balaton címmel indít új napi sorozatot a TV2

A Doktor Balaton című dramedy (a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet) forgatása már el is kezdődött, a történet helyszíne a ...
ProgramajánlóSzabadidő

Balatoni jógakaland – vágjatok bele ti is!

Ha úgy tervezed, hogy a családdal kicsit kimozdultok, akkor a határokon belül is sok színes programon vehettek részt, amik persze a lurkó(k) ...
EseményekProgramajánlóSzabadidő

Rocktörténeti tábort rendeznek Szegeden

Rocktörténeti tábor kezdődik pénteken Szegeden, a találkozón megemlékeznek az ötven éve rendezett Wight-szigeti Rockfesztiválról is - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
EseményekProgramajánlóSzabadidő

Megrendezik a Hortobágyi Hídivásárt

A hagyományok szerint az államalapító Szent István király és az új kenyér ünnepének napjához kötődően kerül megrendezésre az országos hírű vásár.
Film-TVProgramajánlóSzabadidő

A séfek csapatában bírni kell a nyomást

A mai adásban visszatér Baranyai Zoltán kiképző, aki ezúttal nem édességeket hoz, hanem egy képzeletbeli vadászatra invitálja meg a játékosokat.
weboldal készítésONMEDIAWEB